Kystlandet

Finn frem håndkleet og svømmetøyet – bading står på timeplanen. Den varme, hvite sanden har aldri føltes så bra! Med de vakre, små havnene, de koselige restaurantene og den gode, kalde pilsen – for ikke å glemme iskremen, så er det fristende å bare legge seg ned og ta livet helt med ro.

Men husk – du går glipp av en hel del. Hesteridning, fisking, det prisvinnende ”The Prison” er bare noe av det du kan oppleve. Hva med en båttur på flotte Samsø? 

Finn ut mer om Kystlandet i Aarhusregionen ... 

Kystlandet

Kystlandet

Kystlandet er perfekt for deg som drømmer om å feriere like ved den vakre kysten i avslappende og rolige omgivelser. 

Samsø

Oplev Samsø

Samsø ligger bare en time med båt fra fastlandet. Den storslåtte naturen gir deg rom til å senke skuldrene og nyte stillheten og roen som er blitt en sjeldenhet i våre dager. De mange koselige overnattings- og spisestedene gir deg og familien det lille ekstra som skal til for at både store og små får en ferie de sent vil glemme.

Fængselsmuseet

Fængselsmuseet

Besøk Europas største fengselsmuseum, og kjenn den svært spesielle stemningen krype inn under huden din. Du møter både fanger og voktere når de som skygger glir forbi i korridorene, og du kan se og høre dem fortelle om alt fra familieforhold til narkotikaproblemer i multimediautstillingen.

Play Video

Ferie ved kysten i Juelsminde

Play Video

Nyt øylivet på makeløse Samsø

Aarhus     Oplevelsesregionen i Danmark     Friluftsregionen i Danmark     Kystlandet i Danmark     Den historiske region

 

Oplev Aarhusregionen i Danmark