Friluftsregionen

Velkommen til herlige dager i Friluftsregionen i Danmark. Få de tøffeste utendørs-opplevelser på terrengsykkel, padle kajakk timevis i selskap med lappedykkerne eller gå dere bort på hyggeligste vis i de store skogene.

Dra på sommerlige sykkelturer langs de små landeveiene i Sjøhøylandet, stikk innom en gårdsbutikk og nyt den livlige stemningen i Silkeborg, Skanderborg og Ry.

Friluftsregionen

Friluftsregionen

Dra på eventyr i Friluftsregionen i Danmarks største skog- og innsjøområde. Her danner den varierende naturen rundt omkring Silkeborg helt ideelle rammene for en aktiv og koselig ferie. 

Himmelbjerget og Sjøhøylandet

Himmelbjerget og Sjøhøylandet

Midt i Sjøhøylandets vennlige landskap med sjøer, bakker og lyse bøkeskoger kaller tårnet på Himmelbjerget til munter «fjellklatring» og sommereventyr. Gå Himmelbjerg-ruten, hopp på sykkelen eller padle av sted i en kano for to - eller fire. Og husk å nyt en pause med is og øl på en av de mange kroer underveis.

Silkeborg Sjøhøylandet – Danmarks Outdoorhovedstad

Silkeborg Sjøhøylandet – Danmarks Outdoorhovedstad

Føy et ekstra lag til de naturopplevelser som Friluftregionen og Sjøhøylandet byr på. I Silkeborg er det alltid kort vei til naturen, kort vei til en golfbane og samtidig et hyggelig bymiljø med shopping, kulturopplevelser og deilige spisesteder. Her kan du kombinere det beste fra den vakre naturen og det hyggelige bylivet.

Topp attraksjoner i Sjøhøylandet

Opplevelser i vakker natur, interessante severdigheter og utstillinger, festlige arrangementer og underholdende aktiviteter for alle aldre.

Topp naturopplevelser i Sjøhøylandet

I det vakre, varierte landskapet i Sjøhøylandet kan dere kaste dere ut i all verdens barske utendørsopplevelser og få opp pulsen i en fei.

Aarhus     Oplevelsesregionen i Danmark     Friluftsregionen i Danmark     Kystlandet i Danmark     Den historiske region

 

Oplev Aarhusregionen i Danmark