Aarhus Regionen

Aarhus Regionen

Det er et spørsmål om geografi. Aarhus, Jyllands hovedstad, ligger i sentrum av Danmark og tilbyr et festlig sjarmerende byliv og en avslappet atmosfære som mangler sidestykke. Her ligger opplevelsene og fornøyelsene som perler på en snor rundt hele Aarhus. Nyt en frokost midt i byen, på kun 45 minutter kan du lett reise 450 år tilbake i tiden. Eller mer.

Alt finnes her. Strendene, temaparkene, innsjøene og historiene som venter på å bli fortalt. Ikke til å tro? Alt finnes der i Aarhus-området. Lite nok til å gi deg det store bildet. Stort nok til å holde på nysgjerrigheten din.

Kulturhovedstaden Aarhus

Kulturhovedstaden Aarhus

Byliv og dyreliv. Historie og haute couture. Gourmetmat og leirbål. Alt i en eneste stor smeltedigel. Du finner essensen av dansk kultur innenfor rekkevidde av én by - velkommen til Aarhus!

Opplevelsesregionen

Opplevelsesregionen

Foretrekker du isbjørne og haier fremfor slanger og edderkopper? Ta en safaritur i Ree Park, eller legg besøket til Kattegatcenteret – her kan du til og med lære å mate dyrene!

Friluftsregionen

Friluftsregionen

Den varierende naturen rundt omkring i Søhøjlandet danner de ideelle rammene for en aktiv ferie. 

Kystlandet

Kystlandet

Finn frem håndkleet og svømmetøyet – bading står på timeplanen. Den varme, hvite sanden har aldri føltes så bra!

Den historiske regionen

Den historiske regionen

En dansk klassiker. Ta deg en tur på den gamle pilgrimsruten, Hærvejen, som strekker seg fra topp til tå i Danmark, og går gjennom Viborg og Silkeborg. Her, i Silkeborg, kan du også besøke et av 

VisitOdder VisitDjursland VisitSilkeborg  VisitViborg VisitSamsø 
         
VisitSkanderborg VisitHorsens VisitJuelsminde VisitRanders